Műanyag redőny

A redőnyök segítségével megvédhetik otthonukat a betolakodóktól és az időjárás viszonytagságaiktól, illetve hő- és hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek. Az ablak elé szerelt külső tokos redőny megakadályozza az úgynevezett „hőhíd” létrejöttét, ezáltal a lakásban télen energiát takarít meg, nyáron pedig kizárja a meleget, vagy adott esetben „ritkára” hagyva biztosíthatja a lakás biztonságos szellőzését.

A külsőtokos műanyag redőnyök az egyik legkeresettebb kategóriába tartoznak kedvező áruk miatt.

Redőnyeink akár mobil szúnyoghálóval is kombinálhatók.

A már említett külső tokos műanyag redőny mellett az alupofás (csapágyazott) műanyag redőny a másik legkeresettebb műanyag redőny termék. Ez nem jelent mást, mintegy alumínium tokvéggel szerelt műanyag redőnyt, a henger csapágyon gördül, a lefutósín gumibetétes, 25 x 55 mm-es anyagában vastagabb műanyagprofil jelenti a betétet. A tok színterezett vaslemez, a redőny rejtett ütközővel készül. Megoldható a redőnytok bevakolása, és lehet szúnyoghálóval egybeépített is akár. 


Az alupofás műanyag redőny legnagyobb előnyei:

  • jól illeszkedik a környezetbe
  • tartós szerkezet
  • jól szigetel télen és nyáron is.

Új építésű épületeknél az ablakokkal egybeépített redőnyszekrényeket javasoljuk. Működtetésük történhet zsinóros vagy gurtnis automatákkal.

További termékeink: Alumínium redőny, redőny motorizálás, szalagfüggöny, szúnyogháló, napellenző